Kopen bij Marshals

Vertrek vanuit Pole Position en geniet van een aanzienlijke voorsprong bij de start van jouw race!

Starting from Pole!

Koop je een auto bij Marshals&Co.? Dan zetten we deze graag voor jou op Pole Position. Jouw nieuwe auto verlaat de showroom dan in optima forma. Technisch in perfecte staat en voorzien van verschillende extra’s, die je een aanzienlijke voorsprong geven bij de start van jouw race!

Geen kwaliteitsstandaard, maar kwaliteit, standaard!

Elke auto die bij Marshals&Co. binnenkomt, ondergaat een grondige inspectie alvorens we deze klaarmaken voor Pole. We doen dit aan de hand van een uitgebreide en alomvattende checklist. Onze monteurs en specialisten lezen de auto uit, rijden deze proef en daar waar nodig vervangen ze specifieke onderdelen. We gebruiken hiervoor natuurlijk áltijd merkonderdelen die de autofabrikant zelf voorschrijft.

Onderhoud

Pole Position is natuurlijk enkel wat waard wanneer je deze positie ook kunt behouden. Daarom dient ook de krachtbron in perfecte staat te verkeren. Bovenop de technische inspectie, voorzien we de motor van een servicebeurt, zorgen we voor verse olie, sprankelend schone filters en gloednieuwe bougies.

Remmen.

We stellen bij Marshals&Co. hoge eisen aan het remsysteem. Zowel voor de veiligheid als voor de algehele performance. We controleren de remleidingen en indien nodig, verversen we de remvloeistof. Voor de remschijven en remblokken hanteren we de voorgeschreven vervangingsnorm. Onze monteurs en specialisten zorgen er koste wat het kost voor dat het complete remsysteem in topconditie is.

Banden.

De banden vertalen de prestaties van jouw nieuwe auto door naar het asfalt. Deze dienen dus in topstaat te zijn voor optimale handling, performance en veiligheid. Wij inspecteren de banden grondig. Naast een minimale profieldiepte van 4mm, controleren we tevens de leeftijd en de kwaliteit van het rubber. Zo voorkomen we gecupte, uitgedroogde banden en bubbels.

Optische inspectie.

Van krassen tot deukjes en van gebruikerssporen tot steenslag. Al deze beschadigingen worden alvorens verwijderd om jouw nieuwe auto te laten schitteren op Pole.

Met een simpele carwash komt een auto bij Marshals&Co. er niet vanaf. Iedere auto wordt van binnen en buiten intensief gereinigd, gepoetst en gepolijst in onze poetsstraat. Onze autopoetser noemt dat overigens niet ‘poetsen’, maar ‘reconditioneren’. Dat zegt toch al genoeg?

Garantie.

We doen er bij Marshals&Co. alles aan om jou zo lang mogelijk van je nieuwe auto te laten genieten. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan? Dan staat onze Pit Crew voor je klaar om je zo spoedig mogelijk terug het circuit op te krijgen!

Kosten

Kwaliteit is van het allergrootste belang in het Marshals&Co. woordenboek en ons Pole Position label is een directe weerspiegeling hiervan. We zien graag dat onze klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van hun nieuwe aanwinst en dat kan alleen wanneer wij onze auto’s standaard klaarmaken op hoog niveau. De kosten voor het Pole Position label bedragen €995.-

3,2,1, GO!

Gordel om? Voet op het pedaal? Gassen maar. Pas dan kom je erachter dat we ook nog even je tank hebben gevuld. 😉

Vragen? Vind de antwoorden hier! Veelgestelde vragen

Triple&Crown kwaliteit in een Brits jasje

Blijf op de hoogte van al het nieuws in de wereld van Marshals!