Jeugdige dromen, pure kwaliteit

Geïnspireerd door een onmisbare naamgenoot uit de motorsport en uit een jarenlange passie voor iconische en sportieve bolides met een rijke historie, is Marshals&Co voortgekomen.

 

Zoals voor een marshal tijdens een rally, staat het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van uw bolide bij Marshals&Co. op nummer #1. 

 

flag

 

Ook staat rijplezier bij ons hoog in het vaandel en om dat te garanderen van het begin tot aan het eind, hebben we ervoor gekozen om binnen Marshals&Co. te focussen op een mix van sportieve auto’s met bijzondere verhalen.

 

Dit is dan ook dagelijks te proeven in onze showroom bij moederbedrijf Triple&Crown, gevestigd in een oude drukkerij onder de rook van Schiphol en Amsterdam aan de Amstel. Naast de iconische en moderne Porsche’s van Triple&Crown, zijn hier onder andere ook onze MINI’s, BMW’s, Ferrari’s, Aston Martins en Land Rovers te bewonderen. Door onze krachten te bundelen, kunnen we de premium service bieden die gepaard gaat met onze premium bolides. Autoliefhebberij in de puurste vorm dus. 

 

Wij helpen je graag op weg!

 

team
Volg ons op Instagram en Facebook Instagram Facebook